avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumpărat niște articole pirotehnice de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumpărat niște articole pirotehnice de pe internet, care ulterior s-au dovedit ...

Vă salut pe toți cu respect!
Vin și eu cu o speță, pe scurt, am cumpărat niște articole pirotehnice de pe internet, care ulterior s-au dovedit ca fiind vandute ilegal, iar ele de asemenea sunt ilegale. Vânzătorul acestora a fost descoperit de către autorități, iar ulterior, au ajuns și la mine cei de la serviciul de arme și muniții, cărora le-am predat de bună voie articolele pirotehnice, de categorie f4. Domnii de la serviciul de arme si muniții, au fost extraordinar de amabili, mi-au explicat riscurile, și mi-au spus ca nu o să mi se întâmple mai nimic. Întrebarea mea este, dumneavoastră ce credeți? Țin să menționez faptul că nu am deținut o cantitate mare absolut deloc, câteva articole care erau destinate pentru sărbătorile de iarnă.

Alte discuții în legătură

Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Masina sh cu probleme grave. mickwin mickwin Buna ziua, Nu stiu daca a mai fost cineva in cazul meu pe aici pe forum, dar in viata reala cred ca da. Cam de 3 saptamani am facut contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)