avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva Antrepriza Constructii Montaj Arad
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva Antrepriza Constructii Montaj Arad

Buna ziua! Unde gasesc arhiva Antrepriza Constructii Montaj Arad,Dupa 1989 se numea Intreprinderea Antrepriza Constructii Montaj Arad
Cel mai recent răspuns: danababei , utilizator 03:16, 13 Octombrie 2025
Intrebati la ONRC Arad cu cine a fuzionat ANTREPRIZA CONSTRUCTII MONTAJ ARCOMET S.A. ARAD si vedeti ce s-a intamplat cu arhiva
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

arhiva iamrct bucuresti moriko moriko Buna ziua, Am lucrat la Intreprinderea Antrepriza Montaj Reparatii Centrale Termice (IAMRCT) Bucuresti in perioada 1984 - 1989 si la Antrepriza Montaj ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am lucrat in perioada martie 1986 -decembrie 1989 ... Dmihaita Dmihaita Bună ziua. Am lucrat in perioada martie 1986 -decembrie 1989 la TAGCM Constanta( Trustul Antrepriza Constructii si Montaj Constanta, fara a poseda carte de ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)