avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificări de debite restante AXFINA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificări de debite restante AXFINA

Buna ziua. Stie careva ce-i cu "Axfina" si Elvetia? Trimite notificari de "debite restante" Telekom. Care Telekom demult nu mai exista. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 14:17, 12 Octombrie 2025
După vânzarea Telekom România Communications către Orange România Communications, o parte din datoriile vechi ale clienților (neplătite) au fost cesionate (vândute) către diverse societăți de recuperare creanțe.
Una dintre aceste firme este Axfina Europe AG, cu sediul în Elveția (și filiale în Austria, Polonia, Croația etc.), care pretinde că are contract de cesiune cu Telekom / Orange pentru preluarea acestor debite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum mă pot apăra de compania de recuperare kredyt incaso, care ... Andri474 Andri474 Cum mă pot apăra de compania de recuperare Kredyt Incaso, care a înregistrat o creanță despre care nu am fost notificat de fostul cedent? Aparent, în ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanță orange românia sbasa sbasa Bună ziua, am fost notificat de către cei de la Top Factoring de faptul că un debit catre Orange Romania a fost cesionat unei societăți de profil din ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)