avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot face buletin daca am domiciliul in strainatate?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot face buletin daca am domiciliul in strainatate?

Buna ziua as avea o intrebare. Cine ma poate ajuta , situația sta in urmatorul fel am împlinit de 1 saptamana 19 ani de la 14 ani nu am nici un fel de buletin sau act de indentitate, am toate actele necesare si cine sa ma ia in spatiu , eu sunt cetățean spaniol dar studiez de in Romania de mic , nu stiu cum sa fac am nevoie de un buletin macar provizoriu , mi sa spus de la ghișeu sa renunț la domiciliul din Spania pentru a Imi face buletin si eu nu vreau să renunț la domiciliu cine ma poate ?ajuta
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 23:52, 5 Iulie 2018
Din pacate cred ca asa e legislatia acum si obtineti actul numai daca renuntati la cetatenia spaniola...Informatii cat mai exacte obtineti de la un Birou de Evidenta Informatizata a Persoanei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la buletinul romanesc pentru obtinerea pasaportului spaniol camelia1985 camelia1985 Buna ziua,as vrea sa stiu consecintele de a renunta la buletinul romanesc pentru obtinera pasaportului spaniol.Am proprietati in Romania. (vezi toată discuția)
Acte de rezidenta sau cetatenie andreatrans andreatrans Buna ziua. Numele meu este Nicolae si as avea o intrebare pentru ca nu gasesc raspus concret pe nicaieri. Sunt casatorit de 3 ani cu o cetateanca de ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor din spania in romania ionstoica ionstoica copilul are parinti cu cetatenie romana,copilul are numai certificatul de nastere spaniol ce trebuie facut pentru a putea veni toti trei in romania(parintii si ... (vezi toată discuția)