avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Colega mea trebuie sa și depună dosarul de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Colega mea trebuie sa și depună dosarul de pensie ...

Bună ziua!
Colega mea trebuie sa și depună dosarul de pensie la limita de vârstă. I s a spus ca trebuie sa su depună demisia. În cadrul societății la ieșirea la pensie se acorda 3 salarii . Mai poate beneficia de acești bani când va primi decizia de pensionare? I s a transmis la serviciu ca nu mai poate beneficia de ei .
Cel mai recent răspuns: Georgetaanestigeta@yahoo.com , utilizator 18:35, 14 Octombrie 2025
Ne postati prevederea referitoare la acordarea acelor salarii.
De ce trebuie sa-si depuna demisia ? Demisia nu poate fi impusa de angajator, este un act de vointa personala.
Georgetaanestigeta@yahoo.com a scris:

I s a transmis la serviciu ca nu mai poate beneficia de ei .

A depus deja demisia, i s-a încheiat contractul de muncă? Eu așa înțeleg din ce am citat. Poate înțeleg greșit.
A fost sa se intereseze pentru depunerea dosarului de pensie și I s a spus ca trebuie sa prezinte documentul care dovedește ca nu mai muncește în momentul când va depune dosarul. Problema este ca dacă și depune demisia nu mai poate beneficia de salariile care se acorda la pensionare in unitatea noastră. Deci ea trebuie pe 11 Noiembrie sa și depună dosarul de pensie și demisia. Cei de la casa da pensii spun ca asta e legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensionare si loc munca actual dvoc dvoc buna ziua, am urmatoarea situatie: ies la pensie la cerere (anticipat), mi s-a transmis ca dosarul este ok, mai trebuie sa inchei cartea de munca si sa ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la iesirea la pensie rilla rilla Va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la o intrebare, socrul meu a depus dosarul pentru iesirea la pensie la limita de varsta pe 17 August 2012 ,pe 14 ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie cu probleme rodidoina rodidoina Buna ziua, Am depus in anul 2014 la Casa de Pensii a sectorului 4 dosarul pentru pensionare cu reducerea varstei de pensionare, avand 12,5 ani de grupa a ... (vezi toată discuția)