avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot face legal in cazul in care chiriașul nu imi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot face legal in cazul in care chiriașul nu imi permite ...

Ce pot face legal in cazul in care chiriașul nu imi permite sa fac niste reparații in apartamentul meu?
L am anunțat si in prealabil, ca fac reparația pe banii mei,e vorba exact de câteva placi de faianta care stau sa cadă si in jurul căzii s a acumulat igrasie din cauza umezelii.
Ce pași urmez!?m ar ajuta enorm si noste articole din lege sa i le expun

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de zugravire- sarcina proprietarului MuggedinRomania MuggedinRomania Am inteles, si as vrea doar sa mi se confirme, ca in ceea ce priveste cheltuielile de zugravire intr-un apartament, acestea cad in sarcina ... (vezi toată discuția)
Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)
Schimbare conducta comuna in cazul refuzului unuia dintre locatari janinasalvastru janinasalvastru am strans banii pentru schimbarea conductei comune de apa rece si ma lovesc de refuzul unei doamne de a intra la ea in apartament ca nu vrea sa sparga nicio ... (vezi toată discuția)