avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua sunt într-un proces de complicitate la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua sunt într-un proces de complicitate la viol . Avocatul ...

Bună ziua sunt într-un proces de complicitate la viol . Avocatul meu a zis că victima cere o sumă de bani pentru a renunța la plângere . Dar eu de unde am garanția că se ține de cuvânt dacă dau banii?? Ce este de făcut?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:46, 15 Octombrie 2025
Infracțiunea de viol NU este unaj care să permită „împăcarea părților” potrivit legii și violul NU este printre ele.
Prin urmare, nici victima, nici avocatul ei, nici dumneavoastră nu puteți opri procesul penal doar pentru că se plătește o sumă de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima AndreeaSim AndreeaSim Buna ziua, Conducand autoturismul, intr-o intersectie intentionam sa virez la stanga (mentionez ca aveam indicatorul cedeaza trecerea). Fiind incepatoare, ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea prezentarii in instanta a unei parti vatamate care si-a retras acuzatiile ancastefan07 ancastefan07 Buna ziua! Expun mai jos pe scurt datele problemei cu care ne confruntam si in care am dori un sfat. Fiica mea, majora, a fost in urma cu un an si jumatate ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de ajutor cocoxxl cocoxxl Am un caz cu un prieten care a fost acuzat de viol.Persoana vatamata i-a cerut o suma de bani pentru a renunta la plangere,bani pe care acesta nu a fost ... (vezi toată discuția)