avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie in Romania de servicii sub 100 euro, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie in Romania de servicii sub 100 euro, document justificativ bon fiscal fara CUI pe el. Cheltuiala deductibila?

Buna ziua, am urmatoarea situatie:

Achizitie in Romania de servicii sub 100 euro pentru care am primit doar bon fiscal fara sa mentionez CUI-ul pe bonul fiscal ( valoare bon fiscal 150 lei ), achitat cu cardul bancar al societatii. Aceasta cheltuiala a fost efectuata in scop economic.

Intrebare: Cei 150 lei pot fi inregistrati in evidenta contabila ca si cheltuiala deductibila pe baza extrasului bancar, respectiv a bonului fiscal ( ca si document justificativ )?
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2025
adriana barbu, utilizator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 14:44, 22 Octombrie 2025
se poate deconta la casa, dar nu se poate deduce TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri benzina simoponea simoponea Buna ziua! Eu deduceam bonurile de benzina 100 % ptr ca aceasta cheltuiala era in scopul activ economice, dar ce fac cu bonurile de benzina dupa 14 martie ... (vezi toată discuția)
Pfa danatr danatr bonurile fiscale mai mici de 100 ron trebuie sa fie insotite de factura fiscala? (vezi toată discuția)
Deductibilitate bonuri fiscale camicami camicami Daca bonurile fiscale,inclusiv cele ptr.carburant, nu respecta prevederile HG..84/2013 referitoare la TVA si au o valoare de pana la 100 euro sau mai mare,nu ... (vezi toată discuția)