avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soțul meu este inchis, are instanta de liberare pe 23 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Soțul meu este inchis, are instanta de liberare pe 23 luna asta ...

Bună dimineața am si eu o întrebare daca poate sa ma ajute cineva soțul meu este inchis are instanta de liberare pe 23 luna asta penitenciarul ia dat 3 luni amanare este posibil ca la instanta sa i se ia astea 3 luni sa îl.puna pe liber menționez ca am.platit cheltuielile judiciare va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 19 Octombrie 2025
Instanta decide care va fi urmatorul termen ...probabil e foarte aglomerata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Comisia de liberare stefanolivia stefanolivia Buna ziua,revin cu o intrebare,pt. un detinut care a avut o condamnare de 3 ani si 2 luni pt. trafic de droguri(marijuana),a avut un raport(pt. ca dormea in ... (vezi toată discuția)
Doua termene de judecata pe acelas motiv liberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu are maine termen pentru liberarea conditionata dupa doua amanari pe motiv ca mai are 1an,jumate de facut din pedeapsa de 7ani,jumate acum am vazut ... (vezi toată discuția)