avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un angajat a suferit un accident in afara programului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un angajat a suferit un accident in afara programului ...

buna ziua,
Un angajat a suferit un accident in afara programului de munca si in momentul de fata este in continuare in spital la ATI .cum procedez in cazul salariului. Urmeaza acum pe 30.10 sa dau avansurile la salariati. in cazul lui cum sa procedez atat in cazul drepturilor salariale dar si cum il trec in reges online - ? Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 17 Octombrie 2025
II suspendati c.i.m. pentru concediu medical , in REGES.

Pentru plata incercati sa luati legatura cu cineva din familie.
Multumesc, chiar daca nu are concediu medical il suspend da? dar el mai figureaza ca si angajat? ma refer sa nu aiba probleme cat sta in spital ca nu este asigurat
Daca este la ATI, sigur va avea concediu medical ...este asigurat, c.i.m. fiind suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Suspendare pentru incapacitate temporara de munca in reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, La operarea unui certificat de concediu medical am intampinat urmatoarea eroare: perioda concediului medical 11.08-22.08, iar mesajul din Reges ... (vezi toată discuția)
In reges online contractele de munca cu timp partial se trec ... luminitaardelean luminitaardelean In reges online contractele de munca cu timp partial se trec cu ore pe saptamana sau nu est egresit daca se trec in ore de munca pe zi?Ma intereseaza si baza ... (vezi toată discuția)