Buna ziua.De 7 ani lucrez la o firma care a concediat recent peste 30 de muncitori fara a primi somaj si vor urma alte restructurari.Firma are mai multe puncte de lucru in tara.Eu am doi copii minori si refuz sa merg in alta locatie iar conducera spune ca nu poate da somaj deoarece nu mai poate angaja pe un post similar in celelalte locatii.Mi se ofera doua salarii compensatorii impreuna cu demisia sau relocare in alta zona din tara.Mentionz ca in contract este trecut punctul de lucru din zona mea de domiciliu iar schimbarea locului muncii se va face cu respectarea prevederilor art.43 si 44 din codul muncii.Este legal sa nu primesc somaj?Va multumesc pentru raspuns.
Naveta
dorinv
Buna ziua
Exista vreo reglementare legala in ceea ce priveste naveta? Adica cati km se pot face intr-o zi, saptamana, timpi orar, fara a fi obligat la mai ... (vezi toată discuția)
Refuz relocarea
x3v1l
buna,
sper ca ma puteti ajuta, lucrez la o firma de retail, la sfarsitul acestei luni se vor inchide mai multe magazine in 2 orase diferite, respectiv cluj ... (vezi toată discuția)