avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ce se poate face in cazul unui copil cu autism foarte ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ce se poate face in cazul unui copil cu autism foarte agresiv ...

Ce se poate face in cazul unui copil cu autism foarte agresiv în interiorul clasei,fara diagnostic confirmat în cazul în care nu se pot tine lecțiile din cauza lui,și părinții nu sunt de acord sa îl ducă la terapie?Adică părinții nu vor să accepte că copilul are o problemă,dar afectează grozav desfășurarea orelor de curs...
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 00:05, 20 Octombrie 2025
Dacă părinții refuză terapia și copilul pune în pericol desfășurarea orelor, este recomandabil să redactați o informare scrisă către director, care să fie transmisă mai departe către DGASPC si puteti sesiza chiar si dvs DGASPC
-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu copil fără informarea celuilalt părinte Marius-Toader Marius-Toader Schimbare domiciliu copil fără informarea celuilalt părinte. Bună ziua! În anul 2020 m-am despărțit de mama copilului și am convenit de ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil Korina123 Korina123 Buna ziua, In urma divortului copilul sotului meu a ramas la mama. S a stabilit o pensie alimentara si un program de vizita. Copilul a fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in cazul acesta? cine minte? copilul meu este... MaraToaderia20 MaraToaderia20 Ce se poate face in cazul acesta? Cine minte? Copilul meu este diagnosticat cu autism si face ore de terapie la centrul specializat din oras. Sunt ... (vezi toată discuția)