avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Azi presedintele asociatiei de proprietari m a anuntat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Azi presedintele asociatiei de proprietari m a anuntat ca prste ...

Azi presedintele asociatiei de proprietari m a anuntat ca prste 3 zile va incepe anvloparea blobului unde locuiesc.Am intrebat cine suporta cheltuielile in conditiile in care majoritatea locatarilor sunt restantieri,si lucrarile le face cu o echipa cunoscuta de el.FARA APROBARI DE LA PRIMARIE ,cica nu trebuie,FARA ANALIZA DE PRET.FARA CONSIMTAMANTUL TUTUROR LOCATRILOR cine vrea face cine nu ramane blocul neanvelopat.
Intreb chiar poate sa faca asta ?Ce lege reglementeaza anveloparea blocurilor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 18 Octombrie 2025
OUG nr. 18 din 4 martie 2009 privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare termica acoperis fodor florian fodor florian Vreau sa stiu in ce baza legala ( nr.leg , etc )se poate izola si termic acoperisul unui bloc tininduse cont ca izolarea hidro a fost facuta acum 5 ani.Cei de ... (vezi toată discuția)
Crestere coeficient energetic blocuri 4drian 4drian Buna ziua, legat de fondurile primite de la primaii pentru cresterea coeficientului energetic al blocurilor (anvelopare, schimbare geamuri etc). Pot ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)