avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dorim sa divorțăm la notar, dar înainte de asta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dorim sa divorțăm la notar, dar înainte de asta vrem să vindem ...

Dorim sa divorțăm la notar dar înainte de asta vrem să vindem apartamentul pentru a nu-l mai introduce la partaj . Se poate cere să se precizeze in contractul de vânzare ca suma obținută sa fie platita in 2 conturi bancare separate respectiv al meu și al soțului și să cerem să se precizeze că sumele obținute de fiecare sunt bunuri proprii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 18 Octombrie 2025
Da, puteti solicita cumparatorul sa faca plata in cele doua conturi . mentiune care trebuie sa se regaseasca si in contractul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - procedura simpla, partaj si dupa divort? outofside outofside Buna ziua, Avem un apartament cumparat prin credit ipotecar in timpul casatoriei si dorim sa divortam cu procedura simpla, cand ambii sunt de acord. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar o casa (doar pe numele meu) din bunuri imobiliare pe care le detineam inainte de casatorie verdedeverde verdedeverde As dori sa cumpar un bun imobiliar (casa) cu bani proveniti din vinderea altor bunuri imobiliare (casa +teren) dobindite de mine, inainte de casatorie. Sotia ... (vezi toată discuția)
Proprietate inaintea casatoriei cameleon cameleon As vrea sa va cer un sfat:am ca proprietate un apartament de 3 camere dobandit inaintea casatoriei.Problema este ca intre timp m\'am casatorit si acum as vrea ... (vezi toată discuția)