avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am 16 ani și vreau să deschid un SRL-FE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am 16 ani și vreau să deschid un SRL-FE

Salut! Am 16 ani și vreau să deschid un SRL-FE. Ce documente trebuie să pregătesc și pot semna actele singur dacă am acordul părinților?
Ultima modificare: Duminică, 19 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 19 Octombrie 2025
Proiect de Lege privind înfiinţarea şi funcţionarea firmelor de exerciţiu se afla inca in dezbatere la Camera Deputatilor.
[ link extern ]

In forma adoptata de SEnat se cere acordul scris al părinților sau al tutorelui pentru dobândirea de părți sociale şi de numire ca administrator al firmei de exercițiu.
Ultima modificare: Duminică, 19 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reorganizarea administrativ-teritoriala - unde gasesc proiectul de lege cu privire la desfiintarea unor primarii? cri_secret_ina cri_secret_ina Buna seara! As dori sa stiu unde se poate gasi acel proiect de lege prin care se va aproba desfiintarea primariilor de comuna cu nr.locuitorilor mai mic de ... (vezi toată discuția)
Proiect lege privind aprobarea oug 59/2010 giany_01 giany_01 a fost aprobata oug 59/2010 de catre camera deputatilor ? (vezi toată discuția)
Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea ... Maria Escu Maria Escu Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor sub 3 ani, cel puțin în Camera ... (vezi toată discuția)