avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Am o mare problema cu d-na administrator !De ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Am o mare problema cu d-na administrator !De peste ...

Buna ziua!Am o mare problema cu d-na administrator !De peste un an de zile conducta pluviala este sparta și s-a infiltrat în pereții imobilelor de la etajul 10 până la etajul 7.Peretele de pe hol a făcut mucegai și nu pot renova pt că nu se usucă.D-na administrator refuza să cheme echipa de reparații și ne intimidează mereu cu relațiile ei la primărie,PSD, consiliu samd.Va rog să-mi spuneți cum pot lua masuri pt a mi se respecta drepturile de proprietar,căci obligații avem destule dar se pare că suntem luați în bătaie de joc...Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:15, 20 Octombrie 2025
O problemă de acest fel se discută în CEx sau în Adunarea Generală, nu cu administratorul. Explicați problema președintelui deși probabil știe. Aveți asociație constituită?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltratii apa luminita_gavrila luminita_gavrila Buna ziua nu stiu cum sa procedez ... de 3 ani de cand m-am mutat in acest apartament am,cel putin 1 data pe luna aceeasi problema.La bucatarie este o zona ... (vezi toată discuția)
In iunie am semnalat presedintelui de bloc ca unul din peretii apartamentului ... GreyHound GreyHound Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. In iunie am semnalat presedintelui de bloc ca unul din peretii apartamentului ... (vezi toată discuția)
Geam spart pentru asigurarea aerisirii touche touche Stau la ultimul etaj al unui bloc si ma confrunt cu o problema de deosebita. Pentru asigurarea aerisirii, cei de la gaz au spart geamul de pe hol de la ... (vezi toată discuția)