avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am depus la ONRC un dosar si acesta a fost amanat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am depus la ONRC un dosar si acesta a fost amanat

Buna ziua!
Am depus la ONRC un dosar si acesta a fost amanat. Motivul:
Conform art. 83 din Legea 265 / 2022 pentru înregistrarea în registrul comerţului prin mijloace electronice se utilizează, ca mijloc de identificare electronică, semnătura electronică calificată emisă în cadrul unui sistem de identificare electronică inclus în lista publicată de Comisia Europeană, în conformitate cu art. 9 din Regulamentul (UE) nr. 910/2014.

Eu am semnat electronic cu certsign, dar nu am pus si chenarul pe document? oare aceasta sa fie cauza? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:24, 22 Octombrie 2025
Buna ziua, mergeti in audienta si vedeti exact care este problema, daca ati semnat electronic cu numele dvs. ar trebui sa fie in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificate de semnătura electronică din cartea electronică de identitate ilg ilg Așa cum probabil știți, începând cu aceasta vară, Ministerul Afacerilor Interne a început să emită Cartea Electronică de Identitate (CEI) care, ... (vezi toată discuția)
Actualizare date la registrul comertului în urma căsătoriei? ginacristea96@yahoo.com ginacristea96@yahoo.com Buna ziua! Am o societate SRL unde suntem 2 asociati cu parti egale in urma casatoriei si schimbarii buletinului ce acte trebuie sa depun la Registrul ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere onrc MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Cererea de modificare a obiectului principal de activitate precum si documentele in sustinerea acesteia pot fi depuse la oricare dintre oficiile ... (vezi toată discuția)