avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua, permisul meu a expirat trebuie sa imi fac ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua, permisul meu a expirat trebuie sa imi fac fisa medica ...

buna ziua, permisul meu a expirat trebuie sa imi fac fisa medica . eu am o depresie severa , ma duc la medic psihiatru periodic . imi mai pot sa fisa medicala ... sau nu mai pot sa am permis niciodata . multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:43, 21 Octombrie 2025
Buna ziua

Numele bolii nu este un motiv de anulare a permisului sau de refuz al reinnoirii.

Pentru fisa medicala necesara reinnoirii permisului aveti nevoie si de consult psihiatric. In urma evaluarii dvs medicul va stabili daca va da sau nu avizul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul nr. 1162/31.08.2010 - permis retras din motive medicale cosminbarlad cosminbarlad Am o problema. Unei cunostinte i-a fost retras permisul de conducere (cat. B,C,C+E) in 2007 pe motive medicale in urma unui control (afectiunea: ... (vezi toată discuția)
Pensionare de boala (depresie) dydydyana dydydyana Buna ziua imi puteti spunedaca pe baza de depresie te poti pensiona? Am 32 de ani si 4 copii si recent am fost la psihiatrie si mi sa spus ca am depresie. ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere suspendat – schizofrenie paranoida ... G3R10N G3R10N Redobandire Permis de Conducere Suspendat – Schizofrenie Paranoida (Actualizat) Salutare, Pentru ca inca este un interes destul de mare,dar si de ... (vezi toată discuția)