avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar Ungaria - daca nu platesc ce se intampla?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar Ungaria - daca nu platesc ce se intampla?

Amenda radar Ungaria daca nu platesc ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:13, 22 Octombrie 2025
vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Buna ziua

O sa primiti de la Inkasso o instiintare de executare silita, cuantumul final fiind evident mult mai mare decat amenda in sine. Dar o sa dureze ceva, nu 1-2 zile. Au fost persoane care au fost instiintate si dupa mai bine de un an sau dupa ce au vandut masinile...

Calea cea mai inteleapta, sigura si ieftina e sa platiti amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)
Buna. am primit de la inkasso instiintare de plata pentru lipsa ... Ovidiu7010 Ovidiu7010 Buna. Am primit de la Inkasso instiintare de plata pentru lipsa vinieta pentru Ungaria in octombrie 2023, cand am tranzitat-o din Slovacia spre Romania. Eu am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)