avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De curând m am hotărât să achiziționez o casa in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De curând m am hotărât să achiziționez o casa in valoare ...

De curând m am hotărât să achiziționez o casa in valoare de 32 500 k euro ,vânzătorul a spus sa facem un antecontract și să plătesc suma de 14 000 de euro pentru a radia datoria vânzătorului ,îmi cere banii cash,este in regula cash ? Sau este mai ok prin transfer bancar?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:58, 22 Octombrie 2025
Buna ziua, recomandabil prin transfer sa faceti plata pentru a avea o dovada. Daca platiti in numerar, sa fie stipulata plata in antecontract. Totusi ar fi bine sa va consultati cu un avocat inainte de a semna actele si a plati, e necesar sa stiti ce riscuri aveti cu ce semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui teren cu titlu de proprietate, sa platesc avans? fbogdan fbogdan Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar un teren care are doar titlu de proprietate. Vanzatorul-fiul spune ca propr. este mama lui care traieste. Acesta cere un ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament fara credit vlad.dragomir vlad.dragomir Buna ziua, Am reusit sa strang o suma de bani suficienta pentru achizitionarea unui apartament fara credit. Am inceput sa caut si sa contactez diferite ... (vezi toată discuția)