avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am obtinut aviz de principiu de la Veolia, am bagat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am obtinut aviz de principiu de la Veolia, am bagat in cartea funciară ...

Am obtinut aviz de principiu de la veolia ....am bagat in carte funciara pe drumul de servitute veolia pe baza legii 123 2012 ..veolia refuza sa imi emita avizul tehnic de racordare si executia ca nu am acordul vecinilor ..ce pot face ??

Alte discuții în legătură

Drum de servitute de trecere Batutu Anisca Batutu Anisca In urma cu cativa ani am cumparat un lot pentru care in actul de vanzare cumparare am cumparat si dreptul de trecere pe o latime de 4 m si o lungime de 170 ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil 2014 - drum servitute - acces extindere retea gaz luk2011 luk2011 Pentru a ma putea racorda la reteaua de gaze , am nevoie de acceptul vecinilor proprietarii unui drum privat , drum de pe care s-ar face extinderea de retea ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)