avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde pot sa fac o reclamatie unei persoana care are ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde pot sa fac o reclamatie unei persoana care are pensie de ...

Unde pot sa fac o reclamatie la o persoana care are pensie de handicapat pe nedrept
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:31, 24 Octombrie 2025
Puteti sesiza CNPP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie casa de pensii - modalitati AndreiAlexP AndreiAlexP Buna ziua, Imi puteti spune care sunt modalitatile prin care pot face o sesizare/reclamatie la casa de pensii judeteana Ilfov ? avand in vedere ca atat pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt din paltinoasa, fac o sesizare pentru ianoș ... Virlan Elena Virlan Elena Bună ziua, sunt din Paltinoasa, fac o sesizare pentru Ianoș Georgeta, ia pensie pe caz de boala pe nedrept,conduce bine mersi și lucrează și la biserică, ... (vezi toată discuția)
Contract pensii, contract de asigurare sociala Jecanmaria Jecanmaria am dorit sa inchei un contract de asigurare sociala pt fiul meu cu handicap grav cind am ajuns la casa de pensiiOradea mau refuzat sub motivul ca el are o ... (vezi toată discuția)