avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vreau sa angajez o persoana de origine Pakistaneza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vreau sa angajez o persoana de origine Pakistaneza ...

Bună seara!Vreau sa angajez o persoana de origine Pakistaneza care din păcate are avizul de munca expirat de 9 luni,după ce și a dat demisia de la fostul loc de munca s s angajat undeva unde nu ii s a făcut acte?,Am înțeles ca trebuie părăsită România timp de 1 luna timp în care eu ii voi rezolva cu avizul !intrebarea mea e de ce e necesara parasirea tarii și apoi întoarcere!Nu.ii pot face toate actele iar el sa rămână în tara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 25 Octombrie 2025
La depunerea dosarului pentru obtinerea avizului de munca se va solicita copia documentului de trecere a frontierei al străinului, valabil.

Ati vorbit la IGI despre aceasta situatie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere expirat BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua, am o angajata al,carei permis de sedere expira in data de 11.05.2018, ea are contract de munca pe perioada nedeterminata la firma mea. Ce se ... (vezi toată discuția)
Viza si rezidenta nitadunca1976 nitadunca1976 Buna ziua daca cineva poate sa ma ajute ,pe 10 mai voi avea casatoria civila cu un cetatean turc.Dupa casatorie de ce acte am nevoie pentru a obtine rezidenta ... (vezi toată discuția)
Angajare refugiat afgan cu permis de sedere staicudan staicudan Buna ziua. Un refugiat afgan cu permis de sedere emis de IGI Galati , permis valabil pana in sept 2026 si care doreste angajare in Bucuresti , are nevoie de ... (vezi toată discuția)