avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabularea si inscrierea in cartea funciara a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabularea si inscrierea in cartea funciara a dreptului de ipoteca ...

Intabularea si inscrierea in cartea funciara a dreptului de ipoteca in favoarea bancii se faca face inainte sau dupa semnarea actului de vinzare Notarul a specificat in pre contract ca acestea trebuie sa fi semnate inainte Pentru ca cumparatorul sa primeasca banii

Alte discuții în legătură

Ce riscuri imi asum daca vind casa la client cu finantare de la banca "prima casa" giorgio24 giorgio24 Ce riscuri imi asum daca vind o casa la un client cu finantare de la banca prima casa si cum ma asigur daca primesc banii avind in vedere ca trebuie sa semnez ... (vezi toată discuția)
Cumpar cu banii cash un apartament ipotecat kikison kikison Buna ziua, am un prieten care vrea sa cumpere cu cash un apartament. A vorbit cu proprietarii si, cand sa se intalneasca pentru semnare, proprietarul i-a spus ... (vezi toată discuția)
Vanzator prin prima casa Buksa Buksa Buna ziua! Eu sunt vanzatorul unui apartament,iar clientul a luat un imprumut \"Prima casa\" la BRD,iar dupa cum se vede dosarul e spre finaliazare.Am si eu ... (vezi toată discuția)