avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cand scriu la primarie si pun o intrebare prin mail, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cand scriu la primarie si pun o intrebare prin mail, primesc ...

Cand scriu la primarie si pun o intrebare prin mail, primesc raspuns sa trimit adresa mea. Exista o lege ca primesti doar raspuns daca spui adresa ta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:06, 2 Noiembrie 2025
orice persoană care se consideră vătămată într-un drept sau interes legitim prin nesoluționarea în termen a unei cereri se poate adresa instanței de contencios administrativ competente, pentru recunoașterea dreptului pretins sau a interesului legitim și repararea pagubei ce i-a fost cauzată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolvarea unei cereri la o institutie publica sorin33 sorin33 Am depus o cerere catre primarie,dar nu am primit rasuns nici dupa 30 de zile lucratoare cat este termenul legal de a primi un raspuns de la o institutie ... (vezi toată discuția)
Forma actualizata a og nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor geo-vem geo-vem Rog să mă ajutati cu o forma actualizata a og 27/2002(privind petitiile)sioug 27/2003 privind acordul tacit, sau alte acte normative ce modifica sau ... (vezi toată discuția)
In cat timp pot primi raspuns? Tarzan2012 Tarzan2012 Care este termenul de zile la un raspuns de catre o institutie? Orice om depune o cerere la o institutie: AJOFM,primarie,judecatorie,politie,etc si i se ... (vezi toată discuția)