avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pe coloana 1 din luna ianuarie 1996,in adeverinta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pe coloana 1 din luna ianuarie 1996,in adeverinta Anexa 6 L/360/2023 ...

Buna ziua,am si eu o intrebare si anume : Pe coloana 1 din luna ianuarie 1996,in adeverinta Anexa 6 L/360/2023 cu veniturile totale,pentru Mica recalculare pensie,nu am inscris nimic,am intrebat la firma si au zis ca nu s-au gasit inscrisuri,pentru aceasta luna,mentionez ca nu am avut nici o zi lipsa ,invoire CM nimic,chiar pe toata perioada lucrata,In cartea de munca am trecute toate salariile nete/brute dupa care s-a facut calculul la iesirea la pensie. Ce pot face in acest caz pentru a mi se calcula si veniturile din aceasta luna/ pentru ca am avut ,prime sporuri ore noapte conditii deosebite de munca si asi pierde ceva la recalculare.La casa de pensii cand am intrebat mi s-a spus ca imi va calcula cu salariul trecut in cartea de munca,sau mi-au zis asa sa scape de mine?. Un sfat ce pot face in acest caz,.va multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2025
yonica09, utilizator
Cel mai recent răspuns: yonica09 , utilizator 16:11, 27 Octombrie 2025
Se va calcula cu salariul trecut in cartea de munca
Ok ar fi bine si asa,.multumesc ,o zi buna,.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)
Tabel casa judeteana de pensii versus adeverinte angajatori ! niccu niccu Pe tabelul cu „date privitoare la activitatea in munca”,sunt trecute salariile de pe cartea de munca, nete sau brute(conform perioadei lucrate). ... (vezi toată discuția)
Adeverinte anexa 6 Pastorica Pastorica Am depus in decembrie anul trecut adeverintele conform anexei 6( e pensie limita varsta) Neavând un raspuns, am revenit la casa pensii in luna mai - nu erau ... (vezi toată discuția)