Buna ziua,am si eu o intrebare si anume : Pe coloana 1 din luna ianuarie 1996,in adeverinta Anexa 6 L/360/2023 cu veniturile totale,pentru Mica recalculare pensie,nu am inscris nimic,am intrebat la firma si au zis ca nu s-au gasit inscrisuri,pentru aceasta luna,mentionez ca nu am avut nici o zi lipsa ,invoire CM nimic,chiar pe toata perioada lucrata,In cartea de munca am trecute toate salariile nete/brute dupa care s-a facut calculul la iesirea la pensie. Ce pot face in acest caz pentru a mi se calcula si veniturile din aceasta luna/ pentru ca am avut ,prime sporuri ore noapte conditii deosebite de munca si asi pierde ceva la recalculare.La casa de pensii cand am intrebat mi s-a spus ca imi va calcula cu salariul trecut in cartea de munca,sau mi-au zis asa sa scape de mine?. Un sfat ce pot face in acest caz,.va multumesc
Adeverinte anexa 6
Pastorica
Am depus in decembrie anul trecut adeverintele conform anexei 6( e pensie limita varsta)
Neavând un raspuns, am revenit la casa pensii in luna mai - nu erau ... (vezi toată discuția)