adrian@13 
	    	Utilizator

adrian@13 
	    	Utilizator	    

adrian@13, utilizator
 adrian@13, utilizator 	
			 CHKa 
	    	Utilizator

CHKa 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 teoteo139	                   

Am media la purtare pe cei 4 ani de liceu 8.25, ce as putea face ca sa fiu acceptat la școala de poliție, o cerere sau ceva. Presupun ca este o modalitate ... (vezi toată discuția)
	                    teoteo139	                   

Am media la purtare pe cei 4 ani de liceu 8.25, ce as putea face ca sa fiu acceptat la școala de poliție, o cerere sau ceva. Presupun ca este o modalitate ... (vezi toată discuția)

RobertChristian	                   

Buna ziua, as vrea sa particip la concursul de admitere desfasurat de scoala de agenti de politie. Problema mea este ca  din cauza absentelor media mea la ... (vezi toată discuția)
	                    RobertChristian	                   

Buna ziua, as vrea sa particip la concursul de admitere desfasurat de scoala de agenti de politie. Problema mea este ca  din cauza absentelor media mea la ... (vezi toată discuția)

ContSters160566	                   

Bună seara.
Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume:
Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters160566	                   

Bună seara.
Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume:
Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)