avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Admitere școala de poliție
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Admitere școala de poliție

Am media la purtare pe cei 4 ani de liceu 8.25, ce as putea face ca sa fiu acceptat la școala de poliție, o cerere sau ceva. Presupun ca este o modalitate prin care se poate rezolva aceasta problema
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2022
teoteo139, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:41, 10 Decembrie 2022
Unul dintre criterii este :
-m) să fi obținut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puțin 9,00, cu excepția candidaților care au absolvit instituții de învățământ de nivel liceal în state membre ale Uniunii Europene în care nu se evaluează prin notă/punctaj/calificativ purtarea elevului;
Nu stiu cat o sa va ajute o cerere,dar puteti incerca.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere la scoala militara de jandarmi dumitracheraluca dumitracheraluca Bună dimineața! Prietenului meu i-a fost respins dosarul si cererea pentru admiterea la scoala militara de jandarmi pentru ca a avut media la purtare in anii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si ... RomegheaIuliam RomegheaIuliam Buna ziua, daca am terminat o forma de invatamant superior si vreau sa ma inscriu la M.A.I, se mai ia in considerare nota la purtare din liceu ? (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)