avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte sunt necesare pentru succesiunea bunicului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte sunt necesare pentru succesiunea bunicului ...

Bună ziua ce acte sunt necesare pentru succediunea bunicului și a copiilor lui care sunt toți decedati .Am înțeles ca trebuie făcută succediunea după toți copii.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:40, 28 Octombrie 2025
Adresati-va unui birou notarial, cu actele pe care le aveți si in funcție de situația dvs , vi se vor indica si restul de documente care mai trebuie prezentate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la notar pentru succesiune CrisstinaB CrisstinaB Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Bunicul meu a decedat in urma cu aproape 2 ani, tatal meu, ( singurul copil), doreste sa faca succesiune dar ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificate deces si acte proprietate usernameg usernameg Ce acte sunt necesare pentru a deschide succesiune? Daca nu le am in posesie, cum se pot obtine? Se face cerere la primarie? E vb de succesiunea dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunici cata322 cata322 Bună ziua. Am o situație dificilă in contextul căreia nu stiu cum sa procedez. Mulțumesc pentru timpul acordat mesajului meu. Situația sta în felul ... (vezi toată discuția)