Va atasez legislatia actuala, va rog sa o cititi cu atentie, o sa observati drepturile si obligatiile proprietarilor, precum si a conducerii as. prop.
[ link extern ]
Daca este vorba se terasa blocului, nu exista cale de intoarcere - adica la toti proprietarii se vor repartiza costuri proportionale cu cota-parte indiviza de proprietate.
Cei care refuza, nu au temei legal, asa ca as prop. trebuia sa-i someze, sa le ceara parerea, sa nu zica ca nu au fost informati. Daca refuza in continaure - se ,erge in justitie. Speta este atat de simpla, ca in 1 luna, instanta ii va obliga sa se conformeze.
Bun, acum discutati despre amenda; eu mi-am spus parerea: cei care se fac vinovati - sa plateasca! Mai multe nu va pot spune, decat toti cei care ati achitat acel fond de reparatii, sa va adresati, initial la asociatie, sa aratati ca v-ati indeplinit toate obligatiile (anexati chitante) si ca acum dvs. refuzati sa achitati acea amenda - cu specificatia - sa plateasca cei vinovati. Sigur ca asociatia o sa va de-a un raspuns ambiguu... Le comunicati din prima ca ii veti actiona svs. in instanta (puteti sa apelati la un avocat).
Va doresc succes!