avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă blocul a fost prevazut fără acoperiș din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă blocul a fost prevazut fără acoperiș din fabricație ...

Dacă blocul a fost prevazut fără acoperiș din fabricație (doar smoala și carton) și apoi ulterior cei de la ultimul nivel au vrut să și facă acoperiș ca să-și depoziteze fel de fel, de ce sunt obligați toți locatarii sa participe la repararea lui?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 01:44, 30 August 2025
Nu sunt obligați .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!am nevoie de ajutor. in anul 1978 mi-am cumpărat ... lucageta60@gmail.com lucageta60@gmail.com Bună seara!Am nevoie de ajutor.In anul 1978 mi-am cumpărat o garsoniera intr-un bloc proprietate personală cu patru nivele cu acoperiș tip terasă.In anul ... (vezi toată discuția)
Reparatii bun comun victor1906 victor1906 Buna ziua , In legatura cu reparatia acoperisului unui bloc,eu daca locuiesc la etajul 2 ,sunt obligat sa platesc ceva,sau nu ma obliga nimeni. Pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Acoperis pe terasa de la bloc adno adno Buna ziua! exista o lege sau este posibil ca prin ordin judecatoresc sa se puna acoperis la terasa unui bloc aflata la nivelul 6 dar nu este ultimul nivel? ... (vezi toată discuția)