avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA si angajat cu contract de munca de 4 ore/zi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA si angajat cu contract de munca de 4 ore/zi

Buna ziua,

Un PFA plateste contributii (CAS+CASS) la nivelul de 12 salarii minime pe economie si se angajeaza cu contract de munca de 4 ore/zi, Angajatorul va plati contributiile la salariul brut de 4 ore/zi sau raportat la salariul minim pe economie ?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:56, 29 Octombrie 2025
Nu se leagă una cu alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Impozit si contributii angajator 2015Florin 2015Florin In cazul in care avem un angajat cu contract de munca de 4 ore, care este contributia si impozitul angajatorului ? Impozit si contributii pentru 4 ore, conform ... (vezi toată discuția)
Ce formular depun la anaf daca am venituri din mai multe surse sub 12 salarii minime pe economie in 2018 (1900 lei) Epuree Epuree Cei care au venituri din mai multe surse, sub 12 salarii minime, si vrea sa plateasca doar CASS prin optiune, ce formular depune si unde bifeaza numai pentru ... (vezi toată discuția)