avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua as avea și eu nevoie de ajutor vostru am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua as avea și eu nevoie de ajutor vostru am depus actele ...

Bună ziua as avea și eu nevoie de ajutor vostru am depus actele la tribunal pentru pensia alimentare și îmi cere dovezi cum ca el nu plătește după băiat cum pot sa abțin acest dovezi
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:53, 30 Octombrie 2025
Un fapt negatic nu poate fi dovedit. El sa faca dovada ca plateste, nu dvs.
Nu ați înțeles dvs exact ce trebuie dovedit .Dvs tb sa dovediți ca s au mărit veniturile pârâtului și nevoile copilului.Daca aveați pensie stabilita care nu era platita nu mergeți la instanta ci la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara minor. tergiversarea dosarului. havenrain30 havenrain30 Buna ziua. Am un copil de 8 ani, elev in clasa a 3. tatal lui a fost obligat la o pensie de intretinere pe minimul pe economie, suma de 130 lei. acesta nu imi ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara pentru copil Doamna_Elena Doamna_Elena buna seara! am si eu o intrebare. colega mea are copil incadrat cu handicap grav. pensie alimentara de la fostul sot este mica, vreo 150 lei. doreste marirea ... (vezi toată discuția)
Pensia copilului, neplatita. plangere penala Cristian_Gabriel Cristian_Gabriel Buna ziua. Am o intrebare si in acelasi timp o nelamurire. Sunt tatal unei fetite de aproape 4 anisori, divortat si stabilit in alta tara. O perioada nu am ... (vezi toată discuția)