avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Locuiesc cu soțul,persoana cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Locuiesc cu soțul,persoana cu dizabilități, si ...

Bună ziua! Locuiesc cu soțul,persoana cu dizabilități, si fata in casa lui si al mamei sale.Ea este proprietar 70 % sotul 30%.De cca 2 ani de sicaneaza si ne tot scrie scrisori de amenințare ca ne da in judecată si s o lasam in pace ca I casa ei di face ce vrea. VAROG SA MI SPUNE TI CE I DE FACUT IN ACEST CAZ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:31, 31 Octombrie 2025
Intr-adevar, mama sotului poate cere partajul judiciar. In urma acestuia, pentru ca dvs sa parasiti domiciliul, mama trebuie sa va plateasca o sulta de 30% din contravaloarea imobilului. In lipsa acestui proces, veti continua sa convietuiti in apartament daca nu aveti unde altundeva. Dizabilitatile sotului nu au nici o influenta in situatia data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea caminului conjugal de catre mama Daliamogos Daliamogos Buna seara, am si eu o intrebare: ce se intampla atunci cand mama paraseste caminul conjugal inainte de divort? Am sa va detaliez un pic problema. Am o ... (vezi toată discuția)
Succesiunea ioan4 ioan4 am o intrebare: parintii mei au divorta eu am 23 de ani si locuiesc cu mama. port numele de familie a tatalui dar mama s-a recasatorit si are alt nume. din ... (vezi toată discuția)
Partaj - nu am acces în locuinþã Miriam22 Miriam22 Bună ziua! sper să pot primi un răspuns de la experţii acestei paginii şi mulţumesc anticipat. - Problema: prin decizia de partaj mi s-a acordat 70% ... (vezi toată discuția)