avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se pot lua masuri disciplinare la locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se pot lua masuri disciplinare la locul de munca ...

Bună ziua,
Cum se pot lua masuri disciplinare la locul de munca pentru un angajat coleg ? Și ce fel de măsuri?
Soția a fost făcută "proastă" la muncă de către unul din colegi direct pe teams.fara niciun motiv. In loc sa ajute , aceasta persoană jignește fără motiv.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Bv15xip , utilizator 13:24, 1 Noiembrie 2025
Va mulțumim frumos pentru toate răspunsurile.

Weekend plăcut vă doresc !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! firma la care lucrez dorește să mă sancționeze ... 2006 2006 Buna ziua! Firma la care lucrez dorește să mă sancționeze pentru o greșeală. Menționez că eu nu îmi aduc aminte de incident,nu mi s au prezentat nici ... (vezi toată discuția)
Referat sanctiune disciplinara bogdan30ro bogdan30ro Va rog, ajutati-ma cu un sfat. Am un sef care a fost jignit de un salariat. Seful a venit la mine si mi-a zis ca, pentru al sanctiona, trebuie sa-i fac un ... (vezi toată discuția)
Fff urgent ... astept raspuns ... probleme si abateri disciplinare! mmirela_m mmirela_m buna ziua! sunt noua aici, precum si in functia pe care o ocup si deja incep sa am probleme cu subordonatii :D sunt sef serviciu , personal contractual, am ... (vezi toată discuția)