Buna ziua!
Sunt in proces de divort cu sotul meu, inca nu am avut prima infatisare.
Dosarul divort e depus de acum zece luni, Suntem impreuna de 30 de ani,
In tot acest timp, amanta lui posteaza pe TikTok si Instagram filmulete cu ea si cu el, in care pune comentarii rautacioase indirecte, la dresa mea, de genul "in sfarsit isi sarbatoreste si el ziua in 30 de ani", "eu nu strig la el", "eu il ajut sa se vindece de trauma traita 30 de ani", "eu il iuvbesc, nu-l chinui" si altele asemenea.
Pot depune la dosar capturi de ecran de pe TikTok ca dovezi ale abuzului ei?
Pot cere sa i se interzica asemenea postari macar pana la finalizarea procesului?
In ce temei legal?
De ce ma deranjeaza?
Fiindca ma denigreaza astfel.
Avem multi cunoscuti comuni care nu stiu adevarul despre el ( este alcoolic, a fost chemata politia la el, minora refuza sa il vada si altele)
Iar ce posteaza amanta practic ma denigreaza pe mine.
lilivasiliu
Utilizator 7din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Legal nu prea aveti ce sa ii faceti, dar va recomand cu drag , daca vreti sa va continuati viata împreuna cu copilul intr-un mediu cald si normal, nu dati curs la nici o provocare, încercati sa nu mai cititi acele postari, fiti mai distanta si vedeti-va de viata, cautati bucurie si liniste in alte preocupari. Cine seamana vânt va culege furtuna.
Mai aveți posibilitatea raportării postărilor și userului către rețeaua socială, atât pe Facebook, cât și pe TikTok. Eventual vă rugați și prietenii să raporteze, iar postările vor fi șterse și, în final, contul doamnei blocat.
Calea instanței, în acest caz, nu mi se pare promițătoare pentru că în postări doamna respectivă nu vă numește, nici nu vă critică deschis. Totul e aluziv, se bate șaua să priceapă iapa. Iar cu asta e mai greu de convins un judecător.
În final, dacă soțul e, așa cum susțineți, alcoolic și violent, ziceți bogdaproste că scăpați de el și lăsați că viața o să îi scoată pe nas amantei răutățile de acum.
herminast
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Excelente răspunsuri ați primit aici. Aducerea în instanță a postărilor respectivei, va face și mai mult publicitate inepțiilor ei. Ignorând-o, se va liniști singură. Aveți grijă doar de dvs. și de copil, exersați viața fără Tiktok și nu veți pierde nimic, nici dvs. și nici fiica. Felicitați-vă pentru curajul de a fi liberă de el, dacă în realitate este așa cum îl descrieți.
Concubinaj
andr88a
el avnd sotie printre care o amnta timp de 8 ani in ultimi ani nu a mai cumparat bunuri materiale pe numel lui in tot acest timp ... (vezi toată discuția)
Divort
ina-ina-ina
buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Test paternitate
AlinaCa
Buna ziua,
Urmeaza sa divortez la insistentele sotului meu care are o alta relatie. Doreste divort notarial. Dupa trei saptamani de negocieri dure am ajuns ... (vezi toată discuția)