avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administratorul unic al unei societăți SRL, după ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administratorul unic al unei societăți SRL, după ...

Buna seara. Administratorul unic al unei societăți SRL ,după achitarea dărilor catre bugetul de stat,poate retrage(nu transfera in contul bancar al firmei)banii ramasi?sub ce forma?multumesc

Alte discuții în legătură

Transferurile de fonduri de la asociat către srl fără contract MateiV5 MateiV5 Bună ziua, Sunt asociat într-un SRL și, până în prezent, am transferat sume de bani direct în contul firmei, fără să închei un contract de ... (vezi toată discuția)
Luare bani din firma Geo0906 Geo0906 Buna seara. Daca am o societate in care am venituri de 10.000 lei/zi, si retrag banii astia pur si simplu de la bancomat sau ghiseu, ce se intampla? Adica ... (vezi toată discuția)
Modalități de retragere a fondurilor dintr-un srl cu activitate suspendată nalindamar nalindamar Bună ziua, Sunt administrator și asociat unic al unui SRL, al cărui activitate a fost suspendată de câteva luni. Aș dori să știu care sunt ... (vezi toată discuția)