avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am cumparat anul acesta o casa intr un complex ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am cumparat anul acesta o casa intr un complex rezidential ...

Va salut. Am cumparat anul acesta o casa intr un complex rezidential cu livrare in 2026. La o distanta de maxim 10 m in spatele casei cineva are un mic service auto. Zona conform PUZ este 1A. Nu cred ca are autoizatie de functionare si ma afecteaza destul de mult zgomotul produs cat apuc sa stau pe santier. Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi dupa ce ma voi muta. Ce pot face? Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:00, 7 Noiembrie 2025
Buna ziua

Verificati la primarie daca acel service are autorizatie de functionare.
Multumesc mult. Ideea este ca noi, cei care ne vom muta in acel complex, l am gasit acolo pe cel cu mini service-ul.
Formulați o sesizare către instituțiile abilitate Primărie,Politie Locala,Mediu semnata pt mai multa, greutate"de mai mulți locatari..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala a parcarilor fata de imobile pe proprietate privata robert25 robert25 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc nou dintr-un complex rezidential care este dotat cu parcare privata. Parcarea amenajata pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Vecinul construieºte fãrã autorizaþie, iar primãria nu face nimic! amadeus_121 amadeus_121 Vecinul meu construieşte infrastructura unei fabrici pentru care a avut un PUZ care a expirat, dar niciodată n-a avut autorizaţie de construcţie, mai ales ... (vezi toată discuția)
Codul civil - buna vecinatate balanilie balanilie Sunt propietarul unei case in care urmeaza sa ma mut in scurt timp, iar unul din vecini a obtinut o autorizatie de extindere a unui service auto, posibil cu ... (vezi toată discuția)