avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Îmi puteți spune, vă rog, dacă mai trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Îmi puteți spune, vă rog, dacă mai trebuie adeverință ...

Buna ziua
„Autoritățile vor verifica dacă șoferii ce dețin un certificat de încadrare în grad de handicap pot conduce autovehicule în siguranță.„
Îmi puteri spune, va rog dacă mai trebuie adeverință de la medicul de familie, când merg la examinare, potrivit noilor reglementări?.
Astept răspunsul dvs.
Alfred!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2025
RECALL, utilizator
Cel mai recent răspuns: RECALL , utilizator 06:40, 12 Noiembrie 2025
Va duceti cu notificarea primita.
Bună seara,
Cu notificarea și cu adeverință de la medicul de familie?
Puteti merge cu ambele...eu cunosc pe cineva care s-a dus numai cu notificarea de la Politie, dar poate sunt clinici care cer si adeverinta de la medicul de familie...este bine sa o aveti.
ok. mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Puteti merge cu ambele...eu cunosc pe cineva care s-a dus numai cu notificarea de la Politie, dar poate sunt clinici care cer si adeverinta de la medicul de familie...este bine sa o aveti.

Bună dimineata,
Aceste investigații presupun, a reface întreaga fișă medicală în sine de la 0, sau doar consultația neurologică, pentru a atesta faptul că ești apt din punct de vedere neurologic?.
Întreb asta pentru că, am fost la un cabinet medical acreditat, nici medicilor nu le era prea clar acest aspect.
Aștept răspunsul dvs.
Alfred!.

Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2025
RECALL, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere la ordonanta de clasare violeta2201 violeta2201 Buna ziua! Intr-un dosar penal de agresiune/amenintare, am primit ordonanta de clasare de la procuror. Unde se depune plangerea? La procuror sau la organul ... (vezi toată discuția)
Adeverința medicală angajare maddo25 maddo25 Buna ziua! Doresc sa va adresez o întrebare legată de adeverința solicitată la înscrierea unui concurs, dacă este obligatoriu sa fie trecut de medicul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de 75 ani cu probleme mari de sanatate neuro psihiatrica (boala Parkinson, dementa, sindrom anxios ... (vezi toată discuția)