avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă eu sunt cununată cu un bărbat si cu tatal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă eu sunt cununată cu un bărbat si cu tatal copilului nu ...

Dacă eu sunt cucunată cu un bărbat si cu tatal copilului nu am fost cununata niciodata. Atunci tatal copilului are posibilitate să îmi ia copilul vreodată?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:23, 9 Noiembrie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați pus mai multe întrebări, majoritatea pentru diverse scenarii:
www.avocatnet.ro/forum/73846...

Nu e corect să faceți asta și nici nu vă ajută cu nimic, nu știți cum vor evolua lucrurile. Descrieți situația reală și cereți sfaturi pentru acum.
Aveti sanse egale cu toate femeile.
Nu contează ca sunteți măritată.

București 2025
Ultima modificare: Duminică, 9 Noiembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie debora debora Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ... (vezi toată discuția)
Custodie copil 2 ani din concubinaj in olanda Mslt27 Mslt27 Locuim în olanda , avem un copil de 2 ani născut în România , nu mă mai înțeleg cu tatăl copilului , îmi doresc despărțirea, însă vreau să ... (vezi toată discuția)
Custodie, limitare program vizitare Adina_Ghe Adina_Ghe 1. Am divortat in decembrie anul trecut, de comun acord, dar acum nu mai sunt de acord cu timpul petrecut de minor cu tatal, parandu-mi-se prea mult: adica imi ... (vezi toată discuția)