avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am un cabinet de psihologie cu contract de inchiriere ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am un cabinet de psihologie cu contract de inchiriere ...

Buna ziua! Am un cabinet de psihologie cu contract de inchiriere spatiu. Toate facturile la utilitati sunt pe numele proprietarului. In contractul de inchiriere este stipulat faptul ca platesc toate utilitatile si reparatiile. Acum am fost sunata de o colega care m-a informat ca nu mai putem deduce aceste facturi daca nu sunt pe numele cabinetului. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat - Silviu Dumitru , Avocat 19:06, 10 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți deduce facturile la utilități dacă nu sunt emise pe numele cabinetului. Soluția ar putea fi ca proprietarul să le refactureze sau să cereți schimbarea titularului la furnizori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma: inregistrarea facturilor de utilitati daca spatiul este inchiriat ElenaComanescu ElenaComanescu Buna sera, Am si eu rugamintea sa imi spuneti cum se procedeaza cu facturile de utilitati daca noi am inchiriat un spatiu cu contract si facturile de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli amenajare magazin carmenbn carmenbn Firma a inchiriat un spatiu pt.deschiderea unui magazin alimentar(si a inregistrat PL).A schimbat instalatii sanitare,gresie,faianta,a zugravit,etc(fara a ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat claudiaP claudiaP Buna ziua, Pentru un spatiu unde isi desfasoara activitatea un magazin s-a intocmit contract de comodat. Fiind comodat nu am factura, deci nici cheltuiala. ... (vezi toată discuția)