Bună seara, am fost angajata la un bar de spălătorie auto ca Vânzătoare , în decurs de un an firma și-a mărit spațiul cu aprozar și altele, munca sa dublat, salariul este același... foarte nemulțumită vreau sa demisionez legal, Angajatorul ce acte trebuie să-mi dea ca să nu vina peste câteva luni sau ani să-mi ceara ceva, gen lipsa la inventar sau altele. Va mulțumesc anticipat.
Recomandat ar fi să cereți încetarea contractului prin acordul părților, fiind cea mai potrivit variantă, fără riscul unor pretenții ulterioare. Solicitați eliberarea deciziei de încetare a contractului și fișa de lichidare (aici se va specifica daca există sau nu datorii sau alte obligații către angajator) și eventual o adeverință de vechime
La încetarea activității salariatului, angajatorii au obligația să îi elibereze acestuia o adeverință care să ateste activitatea desfășurată, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, precum și un extras din Registru, certificat prin semnătură, în condițiile legii.
De asemenea, puteti solicita , in scris, sa vi se comunice decizia de incetare si nota de lichidare.