Buna ziua . Am cumparat o casa acum 8 ani . Acum dupa noile masuratori de teren primaria a scos CF noi si surpriza ,eu detin doar casa iar pe gradina este alt proprietar mort de 26 de ani . Este primul proprietar al casei am descoperit . Dar terenul este in legea 18/1991. Iar defunctul are titlu de proprietate emis ,dar primaria spune ca nu este intabulat titlu . De 2 saptamani umblu sa rezolv actele sa intru in legalitate cu gradina si nimeni nu imi da nici o solutie . Puteti sa imi dati un sfat de unde sa incep . Am fost de 3 ori la primarie , la cadastru la notar , si tot ma trimit intr-un cerc . In actele de vanzare- cumparare este mentionat de notar sa fac demersuri necesare atribuirii in proprietate a terenului aferent . Tin sa mentionez ca pe actele de vanzare cumparare este trecut Statul roman pe gradina , iar acum dupa masuratorile primariei si schimbarea CF-ului este trecut primul proprietar din 1930
marianliviuh
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Păi ați știut că nu aveți actele pt teren si s-a cumpărat doar casa. Doar că ați neglijat din moment ce spuneți că notarul a menționat in actul de v-c că trebuie să faceți demersuri ulterior si pt teren.
Cât despre notarul care a făcut un astfel de document... nu comentez.
Ideea este că trebuie să faceti acum ce nu ați făcut acum 8 ani.
Ori căutați moștenitorii fostului proprietar al terenului ori încercați să obțineți terenul prin uzucapiune.
O intrebare va rog mult
ce date contine extrasul cf? va rog sami spuneti daca masuratorile topografice sant incluse in acel cf? la o casa cu anexe gospodaresti si teren,iar in cazul ... (vezi toată discuția)