avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă accept să mă văd ca parte vătămată cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă accept să mă văd ca parte vătămată cu ...

Bună ziua dacă accept să mă văd că parte vătămată cu atacatorul la poliție se încheie cazul că și cum ne-am împăcat fără să fie pedepsit?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 06:01, 14 Noiembrie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art 196 CP ( la peste 100 zile vorbim despre vatamare grava)
Trebuie să vă constituiți parte civilă pentru recuperarea prejudiciului ( daune morale ,materiale
Plângerea trebuie depusă în termen de 3 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovita si amenintata cu moartea marimar114 marimar114 buna ziua,pe data de 25 mai soacra mea a fost batuta si amenintata cu moartea de un vecin, a fost internata in spital 4 zile, are certificat medico legal in ... (vezi toată discuția)
Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)
Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)