avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urma sa plec din tara. Dupa controlul de securitate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urma sa plec din tara. Dupa controlul de securitate ...

Buna ziua
Urma sa plec din tara.
Dupa controlul de securitate am vazut un ceas uitat de cineva in tavita pentru depozitare.
Am facut atenta o doamna care era langa tava de depozitare crezand ca este al ei.
Mia spus ca nu era al ei.
Am luat ceasul din tava (eram cu un coleg) si am asteptat acolo cateva minute crezand ca persoana ca a uitat ceasul se va intoarce.
Ca sa nu pierd avionul am mers catre poarta de imbarcare cu intentia sa predau ceasul doamnelor de acolo care ar fi anuntat acest fapt.
pana sa predau ceasul , politia ma vazut pe camere a venit iar eu avand ceasul in mana(la vedere) lam inmanat politistului spunand ca urma sal predau.
Mi s-a facut dosar penal pentur furt.
Nu am avut aceasta intentie mai ales ca eram cu un coleg si pe camere banuiesc ca se vede ca am anuntat doamna din fata mea si ulterior am asteptat acolo in speranta ca se intoarce persoana care a uitat ceasul.
Bunul a ajuns imediat la proprietar.
Eram cu ceasul in mana dorind sa il predau insa nu am apucat.
Este infractiune ce am facut ??
Cel mai recent răspuns: rep1 , utilizator 14:55, 18 Noiembrie 2025
Multumesc
Nu omit.
Aici pe forum nu se dau sentințe.
Prezint situația asa cum este sa vad opinii.
Oricum zicala facerea de bine...............
Era bina sa las obiectul acolo sa nu ma intereseze ca să pun tăvi peste el si sa plec.
Oricum mulțumesc pentru raspunsuri
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun insusit, furt ? rep1 rep1 bun insusit, furt ? topic dublat: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_872563/Urma-sa-plec-din-tara-Dupa-controlul-de-securitate.html (vezi toată discuția)
Probleme dupa ce am gasit un iphone sorin6000 sorin6000 Am gasit un iphone, in iarba, sub o banca, la un complex sportiv. Acesta era codat, deci nu am putut sa intru in meniu pentru a afla eventuale date/numere de ... (vezi toată discuția)
Am gasit un telefon distrus si neutiliabil floare de colt floare de colt am gasit un telefon distrus si neutilizabil. nu am putut determina al cui este. nu l-am predat la politie pt ca era un bun distrus. I-am comunicat ca am ... (vezi toată discuția)