avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul bunicilor de a-și vedea nepoții
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul bunicilor de a-și vedea nepoții

Bună ziua. Va rog frumos sa îmi spuneti daca , fara o justificare, ginerele meu, refuza și ma impedica sa întru în legătură cu nepoțelul de 3 ani, pentru a l vedea sau auzi la telefon, daca are vreun drept legal .in acest sens. . Repet, nu exista motiv. Doar ambitie personala.. Situația a devenit cronica. Fata mea nu obiecteaza cu nimic. Multumesc frumos. Sanatate!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:26, 17 Noiembrie 2025
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca atitudinea este abuziva evident ca aceasta conduita poate fi sanctionata de instanta si consacrat un program de vizitare adaptat varstei nepotului. Puneti in balanta insa impactul unui program impus fata de discutii deschise si constructive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala program vizitare minor lylo lylo X introduce actiune de divort, incredintarea minorului catre Y, program vizitare minor si pensie de intretinere. Pana la solutionarea dosarului de divort, X ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala abby abby Este competenta instanta de judecata sa se pronunte asupra unei cereri dee ordonata presedintiala cand sotii sunt despartiti in fapt, nu s-a initiat actiunea ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil potyi59 potyi59 Daca in septembrie 2011 este termenul de divort,pot cere o ordonanta prezidentiala pentu a putea sa-mi vizitez fetita si sa-mi petrec weekendul cu ea.Momentan ... (vezi toată discuția)