avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
LIVE, ACUM (325 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... În luna aprilie am accesat o platforma on-line care ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

În luna aprilie am accesat o platforma on-line care ...

Buna seara.
În luna aprilie am accesat o platforma on-line care a cerut înregistrare și creare cont.Am achitat atunci o suma însă la crearea contului platforma a generat un fel de abonament de care eu nu am știut și am aflat abia astăzi când am mers la banca ca ei își retrăgeau lunar din contul meu 106lei.Este legal ca ei sa facă acest lucru fără acordul meu sau fără ca eu sa fiu înștiințata de aceasta retragere lunara?Fără sa mi se generează o factura ...măcar pe mail.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 03:22, 19 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Retragerile lunare sunt legale dacă ați acceptat expres un abonament. Verificați însă cu atenție dacă nu ați bifat fără să darii importantă la o opțiune de abonament sau dacă nu ați acceptat termenii și condițiile care îl includeau. Dacă nu a existat un acord clar, puteți cere băncii returnarea sumelor ca plăți neautorizate și anularea abonamentului. Puteți depune sesizări la banca, la platformă, la ANPC
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru toate operatiunile efectuate din contul d-voastra ar trebui sa fiti instiintat si sa primiti un cod de aprobare inainte de a se face orice plata . La ce fel de banca aveti contul daca nu stiti ce se intampla cu banii d-voastra ? Nu aveti descarcata o aplicatie a bancii unde sa va accesati toate informatiile , soldurile , platile , atc ? Nu beneficiati de online baking si nu primiti SMS pentru aprobarea tranzactiilor efectuate ? De ce este nevoie sa mergeti la banca pentru a afla ce se intampla in contul d-voastra cand normal trebuie sa stiti asta in orice moment ? Mergeti la banca si cereti informatii pentru a avea acces la toate astea sau mutati-va la alta banca , nu este asa de greu . Nu stiu la ce intelegere ati ajuns cu banca dar retragerile vor continua daca nu anulati cardul sau nu va inchideti contul iar pana rezolvati pe alte cai va mai trece mult timp .
daca e vorba de platforme de dating gazduite de site-uri straine, forumul acesta a gazduit numeroase discutii. in functie de platforma, exista proceduri descrise pentru dezabonari. daca platforma nu e amabila, pentru oprirea eficienta a platilor cel mai simplu e sa va blocati cardul si sa cereti bancii emiterea unuia nou (pentru acelasi cont, fireste)
M&E&S&A a scris:
Buna seara.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"abonament" online M&E&S&A M&E&S&A \"Abonament\" online Buna seara. În luna aprilie am accesat o platforma on-line care a cerut înregistrare și creare cont.Am achitat atunci o suma însă ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)