Partaj cu credit ipotecar luat de unul dintre soti
Bună ziua,
Ma aflu in următoarea situatie: căsătorită, 2 copii, soacra a vândut un apartament, eu am făcut un credit ipotecar+ 1 credit nevoi personale si am cumpărat casa la curte.
Soțul nu vrea sa participe la plata facurilor, eu plătesc ratele si facturile. Conviețuirea impreuna a devenit insuportabila.
Cum se va face partajul in acest caz?
Dacă nu ajungem la o înțelegere sa vindem casa cum sa procedez? Eu nu- mi permit financiar sa părăsesc casa si sa plec cu chirie si sa plătesc si ratele..
Dacă nu mai plătesc ratele, banca va face licitație pentru vânzarea casei ?
Cum sa ies din aceasta situație?
Cine primeste casa la partaj, va prelua si creditul, urmand sa despagubeasca cealalta parte pentru sumele platite impreuna in timpul casatoriei.
Cum v a dat socra banii din vanzarea imobilului?
Binenteles ca sunt foarte multe aspecte de discutat si variante d eurmat in functie si de valoarea casei, anii cat s-a platit din credit, valoare si durata credit,, cu ce titlu v a dat soacra bani, ce datorii au sotii etc?
Partaj
rozadiana
Buna ziua.Vreau sa aduc in discutie situatia locuintei mele actuale,proprietatea mai multor persoane.Aceasta locuinta a fost cumparata de catre socrii mei prin ... (vezi toată discuția)