avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o intrebare legata de „reabilitarea” blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o intrebare legata de „reabilitarea” blocului

Buna ziua. Am o intrebare legata de "reabilitarea" blocului.
Aparent aceasta reabilitare presupune daramarea balconului si apoi refacerea lui. Avand in vedere ca nu l-am modificat dpdv al formei, este inchis cu geamuri tripan (maro) ,nu as vrea sa fie daramat. Exista vreun temei legal in baza caruia sa pot sa refuz sa imi fie daramat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:56, 18 Noiembrie 2025
Reabilitarea se face conform unui proiect aprobat printr-o autorizație de construcție. Aparent sau nu, reabilitarea urmează proiectul de execuție.
Dărâmare se face doar în cazul în care balconul a fost construit ilegal și nu e inclus în cadastru.
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bloc eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2003 am renovat si inchis cu geamuri termopane cele doua balcoane ( unul logie la dormitor si celalalt la sufragerie ). In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc nastaseelena2000 nastaseelena2000 bunaziua,in legatura cu reabilitarea blocului meu,am refuzat daramarea balconului balconul din spate find inchis si cel din fata find inchis chiar in ... (vezi toată discuția)